Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för idag klokuggla :)


Thriller


ibland är livets futtigheter
likna vid utstuderat manus
filmat i ruffig miljö
där mössen söker mat som kastats
i soptunnor
dagar kommer då vi krafter har
att bryta mönstret
och ser att både måne och stjärnor
lyser upp vandrarens
steg mot framgång




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-13 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP