Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stark explosion i Istanbul.

Stark explosion i Istanbul. Möjligt självmordsbomb. Antalet uppgick till 6 döda och 53 skadade Räddningspersonal skickades till platsen för explosionen på Istiklal Street, nära Taksimtorget i centrala Istanbul. Dödssiffran förväntas stiga.  17.25 Enligt tidningen Hurriyet meddelade president Recep Erdogan att förlusten av människoliv nu har nått 6, och 53 personer är skadade.RTÜK meddelade också att ett medieförbud infördes för explosionen på Istiklal Street.

 

Boulevarden är en livlig genomfartsväg som är populär bland turister och lokalbefolkningen, kantad av butiker och restauranger. Explosionen skedde runt 16.20.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2022-11-13 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP