Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröstande tanke

När tragiskt grå är tanken
Ha mycket att göra
då ska ni få se på fanken
Hoppar på stolen väntar på den sena
nu måste vi som vanligt
skubba fort med bena




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2022-11-14 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP