Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnorna väcker mig

Faktiskt ganska tyst.
En monolog i mörkret.
Somnar intill mig.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2022-11-14 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP