Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


en katt bland hermelinerna



den trötte somnade om
då kroppen extra droppar behöver
fick det goda skrattet då oväsen
hördes från rummet som vetter
mot garden Baylie´s med svansen
yvig som flaskborste
vrålade på fönsterbrädet tydligt var
han såg något uppe i trädet
Latte stod frågande nedanför
vad ser matte
den svartvita grannkatten
uppflugen i trädet vänder rumpan till
bevars hur kom den in?






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-11-15 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP