Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Narcissus



Bestäm dig

Vem vill du vara?

Bestäm dig

Vad är viktigt?

Bestäm dig

Vågar du chansa?

Bestäm dig

Hur du vill leva?

För annars bestämmer jag.

Då kanske vi aldrig mer kan ta beslut.




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-16 09:36



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Demokrati nedkokad till ett effektivt frågeformulär! Vart ska jag skicka svaret?
2022-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP