Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


väntan är livets arvedel



Många saker att dryftas över en fika
både animala
och gravallvarliga
Går ner i spagat
DAMEN jag vill hoppa av tåget
fast litet svårt av farten
professors vetande och tjänstemans lön
behöves om nymodigheter
även banken var tvungen fråga
någon som visste bättre

Det lindrade mycket!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2022-11-16 10:52



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm?
2024-03-15
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP