Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min katt.

är min bästa skatt.
min gamla hund.
är min bästa stund.
när jag sover varje natt,
kommer min svarta katt,
när jag sovit en stund,
kommer min gamla hund,
alla skal sova på min kropp.
snart är det stopp-
när morgonen gryr
jag snart flyr,
på morgon är jag slut.
snart står jag inte ut,
dom är det käraste jag har,
i alla minna dar.
hunden och katten vaktar mig jämt.
när mardrömmarna mig skrämt.
skrev när jag kom in med min hund,'
16.1.2022av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-16 11:59



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Till tröst och värme är både katt och hund.
2022-11-16
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP