Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kardborre


Enveten som en kardborre
behöver en vara för att få svar
lexikon går inte alltid
utan huvudkontoret åkallades
efter diverse röksignaler
fick då svaret

Det är då i andra änden på linjen
man niger och bockar
tiden det tog, gör inget
av lättnad man log







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2022-11-16 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP