Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


det mörknar tidigt



att pannlampan behöver tändas
för att lysa upp stigen där vi går

i tystnaden
och stillheten blir vi synliga
för första gången
på flera år

det är berusande




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2022-11-16 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP