Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mönstret


Om tolkaren granskar omvärlden
finner den då ofta smalspårig
Kvinnor mondän kristyr
Ser män mest båten under däck?
Så många huvudlösa det finns
fundera inte över varför
slösa inte din tid, vandra din stig
Även om inte alla till behag




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-11-17 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP