Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter säsongens skönhet har börjat.

 

 

Det snöar för första gången i Stockholm medan körsbärsträden stolt blommar i Kungliga trädgården.

De första snöflingorna 17 november 2022 kl. 07:22 i Stockholm verkar det som att det redan har snöat sedan Kl:07 men det märkte jag inte förrän nu när jag reste mig från frukostbordet, pannkakor med kvittensylt och ett glas saft av blåbär .

Taket är vita som äggviteskum, himlen är grå som elefanternas öron som vajar när de traskar mot oaser av vatten och grönska.

 

Tjocka snöfyllda tung som sanddyner sveper från öst till väst, alla dessa morgonskönheter vid 0 grader,

Det är en morgon full av glädje, bara för den lilla gesten att lyfta blicken mot himlen och din själ fylls av glädje.

När jag var barn sa någon till mig att modernatur skulle lita på henne, hon är den enda läkaren utan tankar på rikedom.

Välj bara den barnsliga naturen, när du förtärs av obesvarade frågor.




Bunden vers (Hexameter) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-17 07:48



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
och titta, klockan är inte ens 12, solen skiner och luften doftar vår, jag ska ta en promenad vid stranden.
2022-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP