Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


I ENSAMHETENS DJUP

 

Dessa tunga minnen de kommer och de går

likt den sjunde vågen där från havet

ja jag sitter där i min ensamhet

och drunknar helt omedvetet

i mina tankar

 

jag kan säkert och som vanligt

verka helt oberörd

men i mitt inre simmar jag

mot den strand som inte längre

finns

 

ju längre jag är kvar i dessa vatten

ju mer fruktar jag att stranden

aldrig kommer att närma sig igen

att jag är dömd till att simma runt

i cirklar

 

mina tankar får mig kanske att drunkna

i allt det som gör smärtan värre

och jag är ju faktiskt den enda

som nu kan rädda

mig själv

 

ja jag är den enda som kan nå tillbaka

till självklarhetens egen strand

när jag nu tvingas till att söka

där i djupet av min egen

ensamhet

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-17 13:17



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Mmm.. fin men tragisk bild av det postmoderna tillståndet. Gör dig till räddare av dig själv, eller annars, gör dig bara räddare!
2022-11-18

  Kungskobran VIP
Ensamhetens djup
leder ofta till ett stup
om man inte tar sig i kragen
och tar en promenad i sommarhagen
2022-11-18

  Den skrivande tysta
Paradisstranden finns inom dig.
2022-11-17
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP