Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: AndLou


BIT FÖR BIT

 

bit för bit

kommer jag nu allt närmare mig själv

och bit för bit

visar jag numera mitt rätta ansikte

för att bit för bit

minns jag numera den jag verkligen har varit

 

bit för bit

vill jag nu förstå min egen historia

och bit för bit

tillåter jag mig själv att känna mig själv mer

för att bit för bit

äntligen kunna existera utan några samvetskval

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-18 15:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
the king of cowbrains has spoken. alla kan inte tummen uppa en.....
2022-11-21

    ej medlem längre
DUDE. dina inläsningar är fucking fab! du är coolare än persbrandt! brad pitt är en nolla i jämförelse. såg den där bullet train. som en mardröm som aldrig tar slut. och oavsett hur mycket han klantar sig så klarar han sig ändå. som mig. typ. konsten har alltid räddat mig. och premoniscence. bella är bättre men du är GANSKA nära.
2022-11-21

  Kajan VIP
Väldigt passande och bra bild till .
2022-11-20

  Kajan VIP
Gillar språket som andas återhållsamhet, och hur texten beskriver något av det svåraste en människa kan behöva göra (och få orkar/vill/förmår); nämligen en fullständig självrannsakan .
2022-11-20

  Kungskobran VIP
Du får väl sjunga som Edit Piaf för att bli kvitt ditt förflutna
je ne regrette nien
2022-11-20
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP