Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en natt.





Drömmar utan sömn.
Viskningar utan ljud.
Bilder i totalt mörker.
Varför är det så?
Om jag somnar in förevigt,
Får jag äntligen vila då?




Övriga genrer av David Gunnarsson
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-19 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Gunnarsson
David Gunnarsson