Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stån upp.

stån upp för din gud.
följ följ bara hans bud,
i ljuset skall du vara.
det är ingen fara.
tro inte vad dom säger och gör.
dom över dig den ondskan strör.
tro inte på orden dom dig ger.
dom vet inte att du ber.
det är din vilja som gäller.
snart framför dom det smäller.
du skriver var du vill.
det är för dig själv du finns till.
du vet vad du vill ge ut,
det här kommer att ta slut,
det är att kärleken viner.
dom aldrig sanningen finner.
vill inte höra deras ord.
dom bestämmer inte på denna jord.
srev den 27,8.2022 av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2022-11-19 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP