Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken.

är underbar om.
man kan fånga den.
om man kan behålla den.
om man är rädda om varandra,
om man tänker på den.
andre dag och natt.
men kärleken.
är som vinden.
blåser bort om .
man inte håller i .
den hårt.
att det är det värde fullaste i livet.
kärleken till både .
djur o människor.
du är hoppets ankare.
skrev 25.10.2020av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2022-11-19 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP