Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

godhetens dag.

i dag vill jag ha.
bara godhetens dag..
bara värme till alla.
bara kärlek till alla.'
sitter i mitt rum.
tittar rakt fram.
undrar hur minna kära mår.
finns jag kvar i morgon.'
där för minna kära.
finns vi alla för varandra.
där i morgon.
ingen vet.
ta vara på din dag..
det finns ett ord det är förlåt.
innan det är försent.
skrev 28.10 2022av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-19 19:12



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Förlåt, ett enkelt ord, men så svårt att säga.
2022-11-21
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP