Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En drömbild älskade eoner sanna var en regnbåge



Universum,
lyser

din själ, i mitt

hjärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 67 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-19 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth