Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan någon hjälpa Sverige med en dvs. Jag är rädd att ingen ens kommer att lägga märke till oss när vi förlorar alla våra upphovsrättsliga patent


Det var så det skapades en "värld av tyranni och kaos".








Chefen för Pentagon säger att Ryssland har "imponerande vapen" och att vintern kan bli ett svårt hinder för Ukraina

 YTTRE NYHETER 2022-11-19 | 21:30

Lloyd Austin Lloyd Austin, USA:s försvarsminister, sa att Ryssland har imponerande vapen och att vintern kan vara mot Ukraina.

Den amerikanske försvarsministern, Lloyd Austin, anser att Ryssland har imponerande vapen, och den kommande vintern kommer att bli svår för Ukraina. '

- "Du vet, ryssarna har en enorm armé och imponerande vapen", sa chefen för Pentagon under ett tal vid det årliga säkerhetsforumet i Halifax (Kanada).

Samtidigt, enligt honom, tillät inte ens detta den ryska sidan att "vinna" i Ukraina.

Austin citerade USA:s president Joe Bidens uttalande att "Ukraina kommer aldrig att bli Rysslands seger." "Vi vet att det kan finnas svårigheter framför oss eftersom en hård vinter väntar Ukraina", sa Pentagon-chefen.

Han försäkrade att USA och dess allierade har för avsikt att fortsätta ge stöd till Kiev, konstaterar Tass. USA: Rysslands krig i Ukraina erbjuder förhandstitt på potentiellt globalt tyranni Lloyd Austin sa också att underlåtenhet att hjälpa Ukraina att säkra sin egen framtid kan leda till en "värld av tyranni och kaos".

Zelenski anklagar Ryssland för att vilja ha en stunds andrum på fronten genom en "kortvarig vapenvila".

Austins kommentarer var några av de starkaste hittills om den nästan nio månader långa ryska invasionen.

Han varnade för riskerna med global kärnvapenspridning.

"Putins auktoritära kollegor tittar på. Och de kan mycket väl dra slutsatsen att att skaffa kärnvapen skulle ge dem en egen jaktlicens.

Och det kan leda till en farlig spiral av kärnvapenspridning", sade han. Austin, enligt Reuters.Fitch Solutions: Data, Research & Analytics for Credit Risk & Strategy

 




 

 













Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2022-11-19 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP