Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
poor shleen


tonniehud


kulturkrock när vi ligger och jag slåss
tar din själ och slår ditt as samman
sjösätter ditt sigil med stödhjul punk
släta nötters olja vätter hönas panel

flygskräck i kinksarkofag mot oss
vi har fel fingrar, förnedra amman
öppna alla böner för allmän runk
mina drömmar smakar kanel





Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 81 gånger
Publicerad 2022-11-20 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd