Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
många tack för den läste dig en gång ciggen.


I färskt minne


Söker efter mönster
gör den filur av oärlig natur
gömd bakom skärmens mur
dikter kan vara
till ditt inre
som ett öppet fönster
applåder och kommentarer
rymdens avatarer
allt bara för att sinnet bedra
en del kan verka snälla
bakom ryggen på dig de skälla
om du lärt och inte bryr
andras finter och bestyr

..
"har lärt mig sanningen i dina ord den hårda vägen
är numera en igelkott, skriver som jag vill även
om det är obekvämt, det finns många som skamlöst
utnyttjar det öppna, många går under, det är
bara den som går helad genom ekluten
som kan vittna om ordet."
tack

detta skrev jag redan 2019-10-22
på en sida ..






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-20 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP