Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Grooming


det är då avgrunder avslöjas
det är då grymheten ofattbar
bakom skärmen
det då mörkret inte förvaltar jorden utan trampar på
anonyma och slår

nu slår jorden tillbaka för ogräset
mörkret sått i våra fickor
hur tänker den som förgriper sig i tankar ord
och gärningar på sina närmaste
aldrig får de tillbaka sina blå ögon
Varför stjäla andras drömmar
finns det glädje med det?
Skulden blir alltid de utsattas,
de har ju drivit x att göra så med sina blå ögon
jorden är full av dessa orättvisor
alla orättvist skuldbelagda
deras rop på rättvisa fyller rymden
men skulden gräver ner liken, gömmer dem i garderoben
tar dem med sig i graven, det blir de utsattas rättvisa
tills jorden en dag slår tillbaka

det enda skyddet alla blåögda som drabbats har
tillit och förtroende finns inte kvar,
enbart misstänksamhet, för de har lärt sig
vilka vilddjur som finns över nätet
polisen arbetar frenetiskt för lagsöka Grooming







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2022-11-20 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP