Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Wilmer X


Husse var på besök tackade för vården
Wilmer hade fått
vi inblandade glada om han blir 100 %
en vecka till återbesök hos veterinären
hoppas ingenting tillstöter
och Wilmer kan återvända hem
då vankas storstädning före jul
och vet någon som står på händer

tack för idag klokuggla kram





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-11-20 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP