Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*(35)

                       

 

 

 

 

                                fotografiet
                      skyddsrummet
                              myceltrådarna ligger
                                                  sammanvävda
                                     över
                                                 händerna, tränger
                                                    ur
                                          diktverken
                   ögats besatthet
                  allt tränger in genom
                             den andre,
                         konglomerat av nervceller
                                       öppnar sina algoritmiska
                 ansikten
      dröjer sig kvar intill kajen, dimman
                   i
               vilken kropparna 
                                              svävar

 

                               genomlyser vi varandra
                                          en schizofren skog inuti
                   ett lastfartyg
                            driver
                                                                   med vinden,
                                        ett verkställande organ
               något fulländat
                      när marmorstatyn äter sin egen
                                                           blick
                          droppar honungen
                                         ur sina mungipor,
                               flockas språkets
                        övergivna,

                              lysande              humlor

                                                                flockas drömmarna
                          som ännu oframkallade
                              negativ

                                      är jag i språkets stad intill havet
                                stjärnhimlens gnistrande 
                                                     syntax
                                             inuti stenhästens
                                katatona

                                        valvgång

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Androiden VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2022-11-21 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP