Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mina mina barn o barn barn -tack att ni finns alla .glad att ni blev lyckliga av min syster saker. jag klarade inte in o gå in där ensam i rummet där hennes saker står.


min glädje .

min dotter o hennes ,
två flickor kom hit.
dom fick ta saker .
som min syster haft.
dom fick ta vad dom ville,
jag vill inte ha mera saker,
det gör mig inte lycklig.
min syster hade finna saker.
just att det hamnade i vår släkt.
alla mina barn o barn barn.
några tänker som jag.
jag har vandrat på.
den andliga vägen.
ingen av minna syskon,
jag är inte lik.
minna systrar,
dom gillar att jobba med papper.
jag måste prova alt,
klarar jag det,
just nu saknar jag min syster .
henne son det blir en jobbig jul
vi brukar alla vara hos min dotter.
jag min minsta son sitter här .'
hunden o katten vill inte lämna voven.
bor på ett utsatt område.
hunden är gammal inte trygg.
tur att jag har mitt humör .
då blir jag inte rädd.
skev i morse av birgitta 2.11-2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-21 17:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du skriver i metvetandeströmsformat. det är fint. det är det ultimata. du är vid väldigt hög medvetandenivå. sluta aldrig skriva. du blir en pulsar-nova när du försvinner till en annan värld.
2022-11-21
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP