Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den nya krimserien i teve fyra, påminner litet för mye om 'I nattens hetta', som filmen fick heta på svenska. Även det gången var det en polis som först blev tagen för att vara en skurk, för att han hade 'fel färg' i huden...


Ibland går en verklighet i repris






Historien är full av upprepningar och det är nog
så att gärningar är till för att upprepas.

Det som 'inte gick riktigt som det skulle',
ens på den tiden.

Är tvunget att upprepas gång på gång,
som för att bevisa att det inte 'går vägen', ens senare.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-05-12 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP