Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


för att ...eller antingen eller!

 

för att allt mycket av för mycket

var mycket lätt just då

ja till och med allt för extremt

för att försöka att förstå

 

för det är allt för många dagar

som fortfarande färgas grå

ja allt för få av de där andra

som är så vackert blå

 

för mycket av gammal ångest

för att kunna finna sig

ja framför allt för ont om tid

för att förstå mig på mig

 

för att försöka sig på att förstå

är en stor del av livet

ja men att förstå sig på livet

är dock aldrig helt givet

 

för man kan vara mer eller mindre

eller antingen eller

ja för det finns så många om

när det verkligen gäller

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-22 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP