Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Det bästa

tänker jag alltid dig
för den du var den du blev
vi bakade drömmar om ett bättre liv
de gav perspektiv
den jag redan var
tätt vävda trådar blev rep
Den klinga inte finns
som kan skilja dem åt
sista droppen växte till ett hav
simmade i mångatan
vaknade till nästa dag
täckt av himmelsk dagg
det svalkar såriga tankar

Tack klokuggla






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2022-11-23 05:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP