Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jang

Ingen känner mig


Jag famlar i drivor

Trampar på glas

Sörjer min oro

Sörjer din styrka

Men inte får du det se

Inte får du ge mig mer av dina tankar

Om jag kunde önska

Men vi är inte där

Jag behöver bara mig

Du behöver alla andra




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-11-23 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP