Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter Fredr. Larssons "Lektrall". Mel.: Tre trallande jäntor


Dikttrall

Vi komma med diktande stämning
nu stärker vi ordens baner.
putz weg med all tillgjord beklämning
och orden får hyfsat manér.
Tralla la la - - -

Förglömmen de ord som blir strider
kom med oss och njut var minut.
Vi skriver om ljusare tider
och tror att vårt ord når: Debut.

Och hoppfullt det passar att drömma
och glamma som ungdomen plär.
Fy den poeist, som vill glömma
för roligt ju alltid gott bär.

Vi samsas så glatt om välkommen
välkommen var härlig kamrat
kom med oss och fröjdas med orden
var stil flyger sedan så smart!

Från vindarnas livande nektar
vi skapar det bästa kamrat
ja, kom låt oss känna dess fläktar
kom, med uti skrivarnas fart!









Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-24 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt