Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


källattenkristall



för endast till läpparna
klaraste vatten ur källan
att dricka
undviker förtalets grumliga
vem är väl den att andra döma
som under årtionden
oskyldiga fördöma
det vatten finns inte
som förmår tvätta de händerna rena




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2022-11-24 07:25



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
oftast om inte mest flödet rinner ur koppen dagen att dricka
2022-11-24
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP