Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljuset i horisonten.

ser du ljuset.
där långt där borta.
ser du hoppet .
långt där borta.
jag är snart där,
skev halv 3 i natt .
av birgitta .
skrev halv 3 i natt




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-24 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP