Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

första advent,

då ljusen skall vara tänt.
då skal ljuset råda.
vi en bättre värld får beskåda.
tänd ljuse låt dom lysa.
så vi får sitta och mysa.
julen är en fin tid.
hoppas alla får frid.
skev 23 .11 202 .
av birgitta.




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-24 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP