Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min tanke.

från mej-
till dej-
min syster.
tittar på kortet.
jag tog 3 dar .
innan du dog.
jag har det .
på min mobil.
ser du ligger.
där i sängen.
ser du fick .
inte upp dit .
vänstra öga.
döden hade .
redan tagit-.
tag i din kropp.
saknar dig min syster.
du din son dog 2022-
av birgitta skrev nu 24.11.2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-24 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP