Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

räkna ut



Efter dagens slut
vänder vi korten
somt kunde vi räkna ut
annat var meningslöst
ödsla sitt krut
sorg ändå i botten på koppen
då vi fattat galoppen
varför bekymren om tiden
den var inte förliden

och kriget det fortsätter i öst
kan annat vänta sig egennyttan
hörde om en långvägsvind
från land i nöd där kanoner dåna
och döda
vinden susar om grymma ting
molnen gråta och blöda
varför inte en vind
som susar om fred och försoning
en plats där alla kan samlas
i fredens boning




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-25 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP