Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gravsättningen 4 november 2022

fick papper om din.
gravsättning på kyrkogården.
du gravsattes 4 november 2022.
stod det i ditt gravsättnings bevis.
jag minna barn o barn barn var där då.
vi visste inte när du gravsattes.
vi satte ljus til l alla våra kära.
kära syster din son dog maj 2022.
han ligger på gotland.
min ena son i småland minnes lund.
min andre son här bredvid minna föräldrar .
min ena syster.
du ligger bredvid vår lille bror som dog 2016.
sätter ljus för barnens pappa.
han ligger hos sina föräldrar
sätter ljus till min bror fru.
hon dog i als 4 år kämpande .
då fick min bror hjärtfel.
tänder ljus till alla som jag älskade.
dom som dog när jag jobbade i hemtjänsten.
fick bada dom tvättade badade .
byte blöjor på både män o kvinnor.
jag vet hur det kändes fick ligga så själv.
på intensiven 2018på lucia .
fick mycket blod o dropp.
ligga med blöjor jag klarade mig men det tog tid.
tur att minna barn tog hand om mig.
av birgitta srev nu 26-11 2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-26 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP