Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Maja

 

den minsta i kullen 

gömde sig i skuggan

till slut vågade hon sig fram 

nu sjunger mamma 

för de två systrarna

och de blev kattungar igen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2022-11-26 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP