Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ANTI-EKUMENIK

Jag är maranatavän.

Ty jag tror på Jesu återkomst.

Jag är pingstvän.

Ty jag tror på Andens dop och nådegåvorna.

Jag är metodist och helgelseförbundare.

Ty jag tror på helgelse.

Jag är baptist.

Ty jag tror på vuxendopet.

Jag är missionsförbundare.

Ty jag tror på mission.

Jag är modalist.

Ty jag tror på EN Gud och icke tre.

Jag är MOTSTÅNDARE till ekumenik.

Ty jag vet att den är falsk.

 

 

LARZ GUSTAFSSON 27/11 2022




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2022-11-27 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP