Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min syster lever

genom mig.
jag menar jag.
tagit hand om.
alla hennes saker.
slängt ut alt mitt.
då lever hon här.
hon är död och borta.
jag har ju alt.
hennes här utan.
självaste min syster.
då känns att hon lever.
fast hon är borta.
kom på det nu.
sakerna är hennes.
korg stolen är hennes.
radion är hennes.
kudden är hennes i stolen.
hennes kläder ligger i ett rum.
då känns som hon lever.
fast nu ligger hon i minneslunden.
jag har en lyckta på som är hennes.
det knakar i den i bland,
tittar på alt hennes
nu nära så nära långt borta.
av birgitta skrev 26-11 2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-11-27 14:33



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande skrivet .

2022-11-27
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP