Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


utan titel

 

 

andra sidan

raderna

 

är ohörbarhet ur radion

bortglömd energi

och nattens andning

 

jämn

 

med rummets lunga

och nakna jag i förgreningar

sprider månskugga

 

där ord och tystnad göms

innerst inne

 

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-11-28 03:34



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
...men med själ, nerv
2022-11-28
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP