Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndag

Tidigt väcker du mig i natten
Det blåser vindar utanför min bur

Ändå måste jag ta mig ut
Måndag och jag är trasig

Ögonen är svullna
Livet likaså

Snön smälter av regnet som faller
Sakta sakta

Som att vi har ett täcke av dis över oss
Ändå orkar vi leva här

År ut och år in
Måndagarna avlöser varandra

Julen är snart här
Men tomten är utbränd

Jag vill resa mig från min stol på mitt kontor

Öppna mitt fönster och kasta ut alla fakturor
Alla papper
Alla saker

Bara gå

Det är Måndag igen

Jag vill bara gå hem.




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-11-28 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP