Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förbannad vare feminismen!


MANSHATET IGEN

Manshatet igen

Är vi de nya judarna?

Är det därför vi

alltid får på hudarna?

Manshatet igen

Häxorna slår till på nytt

Kompromisslös kamp

mot allt ont, tills det har flytt!

 

LARZ GUSTAFSSON 28/11 2022

 

Snart byggs det utrotningsläger för vita, medelålders män.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2022-11-28 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP