Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågan söker svar

Vem är du när allting kommer fram?
Jag trodde jag kände dig.

Jag trodde du var som en kroppsdel av mig.
Trodde jag var stark nog att vräka dig.

Ut ur mitt liv.

Tiden kommer att glömma.
Såren kommer att blekna.

Sanden kommer att blåsa över stränderna.

Men just nu är vi här och nu.

Jag och Du.

Ingenting finns kvar av det som var.

Så obehaglig känsla när den blev verklighet.

Du är som en främling för mig.
Jag som var allt för dig.

Men jag sörjer dig inte.
Jag sörjer mig.

Trodde jag var starkare .




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-28 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP