Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det blev tomt i rummet



Nu kan rummet städas
lösningen var nära
allergin har sin grund i umbäranden
Wilmer genomgått
människor djur så lika
Han blev glad över alla besök
hos husse blir inte ensam
om en månad återbesök
den nya tratten större men bredare
vi håller tummarna för grabben
sträng diet, allergifoder
och rakade ljumskar och mage
skulle efter återbesöket
om inte bättre gör de biopsi
och tar en hudflik
ryser över kostnaderna
och tålamodet hos grabben
All heder åt föreningen
de ger järnet för den som
lämnats därhän






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-28 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP