Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solskensregn

Oskiljaktiga.
Stunder av orkidé och tulpan.
Stillar törstande drömmar.
Behagligt nästan förföriskt.
Figursydd tystnad i natten.
Leopardmönstrad närhet.
River ångesten i bitar.
Myser ihop med skuggorna.
När månsken tröstar mer.
Vingklippt som solrosor.
Pussmun pryder spegeln.
Svan i mosaik längs perrongen.
Svalnande känslor vilar.
Stressens jaguarer blundar.
Om sommaren människor av snö tinar.
Men före bär de den tunga vinterkappan.
Tårar blir till is.
Men vem bryr sig om det.
Egentligen.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2022-11-28 19:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
varje rad är som en dikt / aforism i sig.....

"Tårar blir till is."

"och hjärtat som skulle bli ditt på nåt vis, det fryser nu sakta till is" - lars winnerbäck, från hans första skiva 'dans med svåra steg', låten 'kom änglar'

ja, ilska är endast koncentrerad sorg, och krig är bitterhet på hög nivå...

men bachata, dansen, betyder endast "bitterhet", så det behöver inte vara dåligt. har du hört dustin richies "bachata a lo loco"?

"the thing we men and women need to do is stick together, progression cant be made if we are separate forever"-
- q-tip (1991) från låten 'verses from the abstract', från skivan 'the low end theory' av a tribe called quest
2022-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP