Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En viktig text


Som en sten

Styrkan bor i mig

Den bygger rum för rum

Tar sin plats

För var dag

Styrkan bor i mig

Den ger mig mod

Kokar mitt blod

Visar min väg

Styrkan stannar hos mig

Trots den hårda blåsten

Den hårda isen

Dom svåra besluten

Styrkan bor i mig

Kom ihåg det




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-11-29 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP