Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


ATT VANDRA I ETT SAMMANHANG

 

låt mig nu sitta där under solen

låt mig få vara en fånge

där i min egen frihet

 

låt mig nu vandra i ett sammanhang

och stoppa gärna min tid

tills jag har hittat hem

 

låt mig få spendera

mitt nya liv i lugn och ro

ja låt mig få slicka alla sår

 

jag kommer aldrig någonsin att leta mer

aldrig att klaga igen

nej jag kommer endast att leva

 

så låt mig nu få lära känna mig själv

och att hitta en ny framtid

där i slutet av vägen

 

lås sedan alla grindarna

kasta bort nycklarna

och lås aldrig upp dem igen

 

 ja jag ber dig

lämna mig sedan ifred

där i min nya …ensamhet

 

Copyright © AndLou

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-30 12:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"ja låt mig få slicka alla sår
jag kommer aldrig någonsin att leta mer"

det här är det finaste ur dikten från mitt perspektiv

det kan tolkas på flera sätt så klart tom för mig jag som är död på insidan

ja, efter bella letar jag inte längre. jag menar, bara i år har jag blivit kär 2 gånger i 2 fantastiska kvinnor men jag vet att de inte blir mina på riktigt de lever i sin la-la värld det är fint att bli uppskattad men det blir inte som la belle epoque och inte the dark ages det blir the space inbetween aldrig riktigt där aldrig riktigt glad aldrig riktigt ledsen aldrig riktigt riktigt bara falsk aldrig riktig på riktigt
2022-11-30
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP