Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rödhakens turkosa ylande

Om himlen rasar.
Havet fångar upp stjärnorna.
Lägger dem i din hand.
Förvandlas till morgondag.
För gårdagen redan varit.
Småspringer intill.
Timglas av längtan.
Bigarråer och japanska körsbärsträd.
Blandning av likör av sötaste jordgubbe.
Smakar på varje ord.
Sköljer ner dem med karamelliserat lugn.
Stundtals toppdoft av vit jasmin.
Blekare än närhetens skugga.
Klipper ut möten i svart/vitt fotografi.
För dem samman igen.
Oskiljaktiga.
Chokladmousse och vispgrädde.
Oslagbar kombination.
Som takets hängande druvklasar.
Fast bättre.
Mycket bättre.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-30 12:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
seriöst läs in den här och lägg upp på youtube med stock art på sakerna i text jag förmodar ju att du har väldigt mörk röst så du kanske inte tycker om den men jag tror på dig du är outgrundlig som tracey och bella och ida och natti och och och <3
2022-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP