Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att minnas

Du räcker stenar varma
ur kupade händer
dina steg formar marken
formar ljuden
formar bergen
formar ekot av sommar.




Fri vers av Margit Grell
Läst 110 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-12-01 20:04



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Ett värmande minne i vinterkylan!
Fint!
2022-12-06

  Kajan VIP
En bild av en underbar gåva; något värmande att bära med oss för att hjälpa oss genom kylan.
2022-12-03

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt till en särskild Du.
2022-12-02

  Kungskobran VIP
Varma stenar och sommar underbart.
2022-12-01

  BenGust VIP
Minnen med djuplodande verkan där ett flertal sinnen är påkopplade.
2022-12-01

  Solstrale VIP
Varmt skaldar du i minnesprosa…
2022-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell